Mark Bloom vertrekt bij Aegon

Mark Bloom vertrekt bij Aegon

20-04-2021 Aegon maakt op 20 april 2021 bekend dat Mark Bloom na meer dan vijf jaar zijn functie als global chief technology officer met ingang van 1 juni 2021 neerlegt. Bloom heeft besloten het bedrijf te verlaten om andere kansen te benutten.

In 2016 trad Mark Bloom in dienst bij Aegon als chief technology officer van Aegon NV en als lid van de raad van bestuur van Aegon NV Aegon UK. Bloom was verantwoordelijk voor het leiden van de wereldwijde technologiefunctie van Aegon die het bedrijf ondersteunt bij het verbeteren van de klantervaring. Voor hij toetrad tot Aegon, vervulde Bloom verschillende leidinggevende functies bij JP Morgen Chase, GE Aerospace en Citigroup. 

Lard Friese (ceo Aegon) bedankt Mark Bloom namens de hele organisatie voor zijn waardevolle bijdragen aan Aegon. ‘Ik wens hem het allerbeste bij zijn toekomstige inspanningen’, laat Lars Friese weten.

Vorige maand maakte Carla Mahieu bekend haar functie als chro van Aegon neer te leggen. Elisabetta Caldera treedt op 1 juni 2021 toe als nieuwe chro en lid van de raad van bestuur van Aegon. Wie Mark Bloom opvolgt is nog niet bekend. 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook