Niels Onkenhout in Raad van Bestuur Jumbo Supermarkten

Niels Onkenhout in Raad van Bestuur Jumbo Supermarkten

13-12-2012 Niels Onkenhout wordt de nieuwe directievoorzitter van C1000 en dientengevolge lid van de raad van bestuur van Jumbo Supermarkten. Per 1 januari 2013 start hij in zijn nieuwe functie.

Niels Onkenhout volgt Joost Sliepenbeek op, die na afronding van de eerste fase van de integratie van C1000 in het Jumboconcern een natuurlijk moment vindt om afscheid te nemen.

Niels Onkenhout
Onkenhout is thans lid van de operationele directie van Jumbo en verantwoordelijk voor Integratie van overgenomen supermarkten. Hij was CEO van het overgenomen Super de Boer.

Voor Onkenhout in de winkelwereld stapte was hij enkele jaren zelfstandig adviseur van private equity fondsen. Daarvoor was hij lid van de Raad van Bestuur van Koninklijke Wessanen. Niels Onkenhout begon zijn carrière bij Procter & Gamble en Philips.

Raad van Bestuur Jumbo Groep
Met de komst van Niels Onkenhout bestaat de raad van bestuur van Jumbo uit vier personen: Frits van Eerd (CEO), Colette Cloosterman-van Eerd (formuledirecteur), Ton van Veen (CFO) en Niels Onkenhout.

Jumbo Groep nam in 2011 supermarktketen C1000 over van CVC Capital. Daarmee werd Jumbo in één klap de tweede supermarktketen van Nederland, na Albert Heijn.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook