Peter Brussel toegetreden tot bestuur Blokker

Peter Brussel toegetreden tot bestuur Blokker

14-04-2011 Peter Brussel, voormalig directeur van BCC Holding, is per 1 april 2011 toegetreden tot de Raad van Bestuur van Blokker.

De 53-jarige Peter Brussel heeft een groot deel van zijn carrière doorgebracht bij BCC Holding. Daar klom hij op van hulpverkoper tot algemeen directeur, zijn laatste functie bij de elektronicaketen.

Peter Brussel
Met de komst van Peter Brussel als bestuurder meldt Blokker de continuïteit in de leiding van het familiebedrijf te versterken.

Jaap Blokker, topman Blokker
Jaap Blokker, topman en grootaandeelhouder van het familiebedrijf, was al geruime tijd op zoek naar opvolgers vanwege zijn zorgelijke gezondheid.

Roland Palmer & Thomas Smit
In oktober 2010 maakte Jaap Blokker al een einde aan de geruchten over opvolgingsproblemen met de benoeming van neef Roland Palmer en Thomas Smit (zoon van Bart Smit) tot mededirecteuren van Blokker.

Lid Raad van Bestuur Blokker
Ook de aanstelling van Peter Brussel past binnen het proces van Blokker. Hoewel hij geen familielid is, wordt zijn ruime ervaring in de detailhandel als een welkome aanvulling op de Raad van Bestuur beschouwd, aldus Blokker.

Lees ook:
> Biografie Peter Brussel, lid Raad van Bestuur Blokker
> Jaap Blokker stelt met uitbreiding raad van bestuur opvolging veilig
> Biografie Rob Zwartendijk, oud voorzitter RvC Blokker
> Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen Blokker

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook