ASMI-CFO Peter van Bommel commissaris bij KPN

ASMI-CFO Peter van Bommel commissaris bij KPN

12-04-2012 KPN draagt Peter van Bommel voor tot benoeming als lid van de raad van commissarissen bij de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 12 april 2012.

De raad van commissarissen van KPN wil Peter van Bommel benoemen tot commissaris. De voordracht staat vandaag op de agenda van de AVA. Van Bommel is CFO bij ASMI, producent van halfgeleider procesapparatuur.

Loopbaan
Van Bommel was voorheen financieel directeur van halfgeleiderfabrikant NXP Semiconductor, voorheen de semiconductor divisie van Philips. Binnen Philips deed Van Bommel ervaring op in global accounting. Hij verliet NXP in mei 2008 vanwege persoonlijke omstandigheden en werd in 2009 benoemd tot CFO van Odersun, een Duitse zonnecelspecialist.

RvC KPN
KPN meldt in het persbericht dat raad van commissarissen met de toetreding van Van Bommel wordt versterkt met een ervaren financieel expert.

Meer over Peter van Bommel

Aalberts draagt Peter van Bommel voor als commissaris

Aalberts draagt Peter van Bommel voor als commissaris

19-08-2021 Op 19 augustus 2021 heeft Aalberts bekendgemaakt Peter van Bommel voor te dragen als nieuwe commissaris. Van Bommel zou per direct aantreden voor een termijn van vier jaar. Zijn voorstel zal worden besproken tijdens een virtuele buitengewone aandeelhoudersvergadering op 30 september.

Peter van Bommel nieuwe commissaris Nedap

Peter van Bommel nieuwe commissaris Nedap

12-05-2021 Nedap heeft op 11 mei bekendgemaakt voornemens te zijn Peter van Bommel te benoemen als nieuw lid van de raad van commissarissen, tijdens een buitengewone vergadering van aandeelhouders op 24 juni 2021.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook