Pieter Verboom commissaris bij Tennet

20-09-2012

Pieter Verboom commissaris bij Tennet

Pieter Verboom is op 18 september 2012 benoemd tot commissaris bij Tennet. Hij zal tevens deel uit maken van de auditcommissie. Verboom volgt Cees Griffioen op, die in juni reglementair is afgetreden.

Pieter Verboom is voormalig CFO en executive vice-president van Schiphol Group. Van 1997 tot en met mei 2012 vervulde hij deze functie. In mei 2012 is hij met pensioen gegaan. Hij is bij Schiphol opgevolgd door Els de Groot.

Verboom was reeds commissaris bij VastNed. Ook is hij lid van de Board of Directors van Brisbane Airport Corporation en adviseur van John F. Kennedy Airport in New York.

Cees Griffioen
Na twaalf jaar lid te zijn geweest van de Raad van Commissarissen van Tennet is Cees Griffioen afgetreden. Hij was tevens voorzitter van de auditcommissie.

Cees Griffioen is voormalig bestuurder en CFO van KPN. Thans is hij vice-voorzitter van de raad van commissarissen van Gasunie en lid van de raad van commissarissen van Zorggroep Noorderbreedte.

Meer over Pieter Verboom

Pieter Verboom nieuwe CFO RFS Holland Holding

Pieter Verboom nieuwe CFO RFS Holland Holding

Pieter Verboom is per 15 oktober 2012 benoemd tot CFO van RFS Holland Holding, de moedermaatschappij van onder andere Wehkamp.nl, Create2fit.nl en Fonq.nl.

 

Schiphol CFO Pieter Verboom met pensioen

Schiphol CFO Pieter Verboom met pensioen

Pieter Verboom, CFO van Schiphol, gaat in 2012 met pensioen. Dat heeft de Raad van Commissarissen (RvC) van de luchthaven vandaag bekendgemaakt.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook