Ruud Joosten COO bij AkzoNobel

Ruud Joosten COO bij AkzoNobel

27-07-2017 AkzoNobel kondigt nieuwe wijzigingen in haar directieteam aan. Zo wordt Ruud Joosten Chief Operating Officer (COO). Joosten was hoofd van de divisie Decorative Paints.

In de week van 17 juli 2017 werd de benoeming van Thierry Vanlancker als de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) al bekend gemaakt, als direct gevolg van het terugtreden van (oud-CEO) Ton Büchner om gezondheidsredenen.

De nieuwe structuur van AkzoNobel van haar Executive Committee bestaat nu verder uit: Chief Financial Officer (Maëlys Castella), General Counsel (Sven Dumoulin), Chief Human Resources Officer (Marten Booisma) en Chief Operating Officer (Ruud Joosten).

Ruud Joosten wordt verantwoordelijk voor het versnellen van groei, de uitvoering van de bedrijfsstrategie en voor de prestaties met betrekking tot het behalen van de afgesproken doelen. 

> Lees ook:
 Ton Büchner treedt terug bij AkzoNobel

Meer over Ruud Joosten

Ruud Joosten nieuwe ceo Koninklijke BAM Groep

Ruud Joosten nieuwe ceo Koninklijke BAM Groep

06-07-2020 Op 6 juli 2020 brengt BAM Groep naar buiten dat Ruud Joosten door de raad van commissarissen is voorgedragen als nieuwe ceo en voorzitter van de raad van bestuur.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook