Ruud Sondag nieuwe commissaris ProRail

Ruud Sondag nieuwe commissaris ProRail

24-03-2015 Per 1 maart 2015 is Sondag door de staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu benoemd tot commissaris bij ProRail.

Ervaring Sondag
Ruud Sondag voegt met zijn bestuurservaring als CEO van de Van Gansewinkel Groep en zijn ervaring als commercieel directeur bij Nedlloyd Groep kennis toe op het gebied van logistiek/vervoer toe aan de Raad van Commissarissen. Hij is momenteel grootaandeelhouder van onder andere Scherpenzeel BV en vervult enkele toezichthoudende functies.

Dubbele benoeming Raad van Commissarissen
Samen met Sondag is ook Lineke Sneller benoemd tot nieuw lid van de Raad van Commissarissen van ProRail. President-commissaris Hans Alders over de benoeming: 'ProRail staat voor de belangrijke opgave de dienstverlening aan vervoerders en reizigers te verbeteren en te blijven innoveren in de robuustheid van het spoor. In dat proces is goed toezicht onontbeerlijk. Ik ben daarom verheugd met de benoeming van beide nieuwe leden. '

Meer over Ruud Sondag

Ruud Sondag opnieuw commissaris Havenbedrijf Rotterdam

Ruud Sondag opnieuw commissaris Havenbedrijf Rotterdam

28-04-2020 Havenbedrijf Rotterdam heeft bekendgemaakt dat Ruud Sondag terugkeert in de raad van commissarissen. Hij vult de vacature op die is vrijgekomen bij het vertrek van Ingrid Thijssen.

Ruud Sondag voorgedragen nieuwe voorzitter raad van bestuur Eneco Groep

Ruud Sondag voorgedragen nieuwe voorzitter raad van bestuur Eneco Groep

09-05-2018 De raad van commissarissen van Eneco Groep is voornemens Ruud Sondag te benoemen als nieuwe voorzitter van de raad van bestuur.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook