Sietze Hepkema treedt toe tot raad van bestuur SBM Offshore

Sietze Hepkema treedt toe tot raad van bestuur SBM Offshore

10-04-2012 Sietze Hepkema is per direct als Chief Governance and Compliance Officer toegetreden tot de raad van Bestuur van het beursgenoteerde SBM Offshore.

SBM Offshore had de wens om het bestuur te verbreden met een governance en compliance specialist. De directe aanleiding is een intern voorval waar bepaalde verkopen zijn geconstateerd die waarschijnlijk niet aan de richtlijnen voldoen. De raad van bestuur en raad van commissarissen van SBM zijn een grondig onderzoek gestart. Om de governance en compliance structuur te verstevigen, heeft SBM per direct Sietze Hepkema aangesteld. De aanstelling heeft een interim karakter tot dat de aandeelhouders goedkeuring hebben verleend op de Buitengewone Aandeelhoudersvergadering van 27 juni 2012.

Sietze Hepkema
Sietze Hepkema is advocaat en compagnon bij Allen & Overy. Hij is gespecialiseerd in internationaal ondernemingsrecht, corporate finance transacties en corporate finance. Hepkema heeft dertig jaar ervaring. Hij is opgeleid aan de Harvard Law School en de Erasmus Universiteit.
Hepkema is sinds 2010 commissaris bij Royal Bank of Scotland Nederland.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook