Timo Huges weg als commissaris Havenbedrijf Rotterdam

Timo Huges weg als commissaris Havenbedrijf Rotterdam

29-03-2016 Uit het Handelsregister van de Kamer van Koophandel blijkt dat Huges is uitgeschreven als commissaris bij Havenbedrijf Rotterdam.

Uitgeschreven
NRC Handelsblad meldt dat op basis van informatie uit het Handelsregister van de Kamer van Koophandel blijkt dat Timo Huges per 1 maart 2016 is uitgeschreven als lid van de Raad van Commissarissen van Havenbedrijf Rotterdam. Huges vervulde sinds 1 maart 2012 een termijn van vier jaar als commissaris bij het havenbedrijf. Volgens een woordvoerder van Havenbedrijf Rotterdam wordt de herbenoeming van Huges als commissaris echter niet uitgesloten.

Nederlandse Spoorwegen
Huges raakte medio 2015 in opspraak, nadat de Raad van Commissarissen van NS het vertrouwen in hem als president-directeur opzegde. Aanleiding hiervoor waren vermoedelijke malversaties rond de aanbesteding van het openbaar vervoer in Limburg. Na het vertrek van Huges fungeerde CFO Engelhardt Robbe tevens als waarnemend CEO. Vanaf 1 augustus 2015 vervult oud-politicus Roger van Boxtel de functie van CEO a.i. voor een periode van een jaar.

Lees ook
> Nieuwsbericht over het aantreden van Roger van Boxtel bij NS
> Nieuwsbericht over het aftreden van Timo Huges bij NS

 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook