Ton Goedmakers nieuwe ceo Vebego

Ton Goedmakers nieuwe ceo Vebego

17-11-2020 Ton Goedmakers wordt per 1 januari 2021 benoemd tot ceo van Vebego. Dat maakt het familiebedrijf op 16 november 2020 bekend. Ton Goedmakers zal de rol overnemen van zijn oom, Ronald Goedmakers.

Per 1 januari 2021 zal Ton Goedmakers als derde generatie van het familiebedrijf Vebego naar de volgende fase leiden. Vebego wil zich versterken door van veel kleine bedrijven een aantal grote bedrijven te maken, om zo de impact voor klanten, medewerkers en maatschappij verder te vergroten. Ton Goedmakers neemt de rol over van zijn oom, Ronald Goedmakers, die zestien jaar Vebego heeft geleidt en vanaf januari deel zal blijven uitmaken van de executive board. ‘Met deze wisseling waarborgen we de continuïteit van het familiebedrijf. Met Ton Goedmakers zetten we de stap naar de volgende 75 jaar, waarmee de toekomst en verdere groei van het familiebedrijf in goede handen is’, aldus Ronald Goedmakers.

Dat het waarborgen van de continuïteit van het familiebedrijf centraal staat, gaf Ton Goedmakers in 2019 in een interview al eens aan. Daar voegt hij nu aan toe: ‘Wij willen groeien en waarde toevoegen voor onze klanten en de maatschappij, door al onze medewerkers betekenisvol werk te bieden. Met het versterken van onze organisatie maken we Vebego klaar voor de toekomst. Het is een eer om in de voetsporen van mijn opa, vader en oom te mogen treden en ik heb heel veel zin om verder te bouwen aan wat we samen reeds hebben neergezet.’

In Management Scope 09 2020 vindt u een rondetafelgesprek met Ton Goedmakers Sr. over de voor- en nadelen van een familiebedrijf. Lees het gesprek ‘Familiewaarden als fundament’ ook online.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook