André Olijslager nieuwe commissaris Van Gansewinkel

André Olijslager nieuwe commissaris Van Gansewinkel

22-01-2016 Op 21 januari 2016 maakte Van Gansewinkel bekend dat Olijslager is benoemd als nieuw lid van de Raad van Commissarissen.

Benoeming
André Olijslager zal zijn nieuwe functie als commissaris bij Van Gansewinkel per direct gaan vervullen. Hiernaast is Olijslager president-commissaris bij Heijmans en Detailresult Group. Van 1997 tot 2005 was hij bestuursvoorzitter van Royal Friesland Foods N.V. In december 2008 fuseerde Friesland Foods met Campina tot FrieslandCampina.

De Raad van Commissarissen
Van Gansewinkel laat in een persbericht weten verheugd te zijn met de benoeming van Olijslager. Na de benoeming bestaat de Raad van Commissarissen uit voorzitter Jurgen van Breukelen, Carsten Jørgensen, Michael Averill, Malcolm Ward en André Olijslager.

Lees meer
> Nieuwsbericht: Ton Vernaus treedt af als CFO bij Van Gansewinkel

Interview met André Olijslager

Vier (oud-)NVP-voorzitters over het toenemend belang van private equity

Vier (oud-)NVP-voorzitters over het toenemend belang van private equity

27-11-2019 Ernstige onderkapitalisering van het bedrijfsleven na de oliecrisis leidde in 1984 tot de oprichting van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP). In deze rondetafel blikken (oud-)NVP-voorzitters terug op de soms roerige geschiedenis van hun jubilerende vereniging en kijken ze vooruit naar de toekomst van private equity en venture capital in Nederland. ‘De relevantie zal alleen maar toenemen.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook