Jacques van den Broek CEO Randstad per februari 2014

Jacques van den Broek CEO Randstad per februari 2014

31-10-2013 Per 28 februari 2014 volgt Jacques van den Broek Ben Noteboom op als CEO van Randstad. Van den Broek is sinds 2004 lid van de raad van bestuur van Randstad. Zijn opvolger in de raad van bestuur is Chris Heutink.

Jacques van den Broek is zijn hele carrière werkzaam bij Randstad. Na het afstuderen in 1988 kwam hij bij Randstad in dienst als vestigingsmanager. Vervolgens werd hij regiodirecteur in Nederland en marketing director Europe. In 2002 leidde hij Capac Inhouse Services, onderdeel van Randstad.

Benoeming voor 4 jaar
In 2004 trad Van den Broek toe tot de raad van bestuur en is nu verantwoordelijk voor Verenigd Koninkrijk, Midden-Oosten, België & Luxemburg, Duitsland, Italië, Zwitserland, Yacht en Global Client Solutions. De benoeming tot CEO zal zijn voor 4 jaar. Vanaf januari 2014 wordt hij ingewerkt door de huidige CEO Ben Noteboom.Indrukwekkend
President-commissaris Fritz Fröhlich noemt de track record van Van den Broek binnen Randstad indrukwekkend. 'Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan de verbetering van de prestaties van Randstad sinds 2004. Hij leidde de groei van onze Global Client Solutions en begeleidde diverse integraties, zoals die van Vedior France.'

Chris Heutink
Zijn opvolger in de raad van bestuur is Chris Heutink. Zijn benoeming is onder voorbehoud van goedkeuring door de aandeelhouders tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 3 april 2014. Heutink kwam bij Randstad als consultant in 1990. In 2004 verhuisde hij naar Warschau als algemeen directeur Randstad Polen. Na de verhuizing terug naar Nederland in 2007 werd hij directeur Operations en in 2009 werd hij benoemd tot algemeen directeur van Randstad in Nederland.

Lees verder
> Ben Noteboom verlaat Randstad

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook