Jolanda Poots-Bijl wordt CFO bij Ordina

Jolanda Poots-Bijl wordt CFO bij Ordina

28-03-2013 Ordina benoemt Jolanda Poots-Bijl per 1 april 2013 tot lid van de raad van bestuur. Als de aandeelhouders de benoeming goedkeuren zal zij per 1 juni de Chief Financial Officer Bart de Jong opvolgen.

Op de AvA van 15 mei beslissen de aandeelhouders over de benoeming van Jolanda Poots-Bijl als CFO bij Ordina. Bart de Jong treedt per 1 juni terug als CFO, waarna hij tot 1 september dit jaar als adviseur aan de ICT-dienstverlener verbonden zal blijven.

Johan van der Werf
President-commissaris Johan van der Werf, is verheugd dat Poots-Bijl de raad van bestuur komt versterken. 'Zij beschikt over het juiste profiel om samen met CEO Stépan Breedveld Ordina te leiden. De turnaround die gericht is op verdere groei zal worden voortgezet.'

VolkerWessels
Poots-Bijl was tot voor kort CFO bij bouwbedrijf VolkerWessels en daarvoor financieel eindverantwoordelijk bij Connexxion en ProRail. Daarnaast is zij commissaris bij Gasunie.

Benoeming voor 4 jaar
Poots-Bijl is benoemd voor een periode van vier jaar, zoals voorgeschreven in de Wet Bestuur en Toezicht, die per 1 januari 2013 is ingegaan.

Lees verder:
> Interview met Jolanda Poots-Bijl

 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook