Maarten de Vries nieuwe CFO TNT Express

Maarten de Vries nieuwe CFO TNT Express

22-04-2014 Als de aandeelhouders ermee instemmen zal Maarten de Vries, CEO van TP Vision, op 1 juli 2014 bij TNT Express beginnen als CFO.  

Maarten de Vries is CEO van TP Vision, een joint venture tussen het Chinese TPV en Philips. Per 1 juli wordt hij CFO bij TNT Express.

Bernard Bot
De huidige TNT-CFO Bernard Bot heeft op 11 april in overleg met de raad van commissarissen besloten te vertrekken als er een opvolger is. Dat is dus De Vries geworden.

Philips
Hiervoor was De Vries werkzaam in verschillende functies bij Philips. Van 2002 tot 2008 was hij CFO Consumer Electronics Philips en van 2008 tot 2011 CIO en Chief Supply Officer bij Philips.  

 

Tex Gunning
De CEO van TNT Express, Tex Gunning is verheugd met de komst van De Vries: 'Ik ben blij dat we weer iemand in het managementteam hebben kunnen aantrekken van hoog kaliber. De Vries heeft relevante functionele en internationale ervaring.'

Lees verder:
> Interview met Maarten de Vries
> Interview met Tex Gunning

 

Meer over Maarten de Vries

Maarten de Vries nieuwe cfo van AkzoNobel

Maarten de Vries nieuwe cfo van AkzoNobel

19-09-2017 Maarten de Vries, de financiële topman van Intertrust, stapt per 1 januari 2018 over naar AkzoNobel. 

Maarten de Vries wordt CFO Intertrust

Maarten de Vries wordt CFO Intertrust

01-12-2016 Maarten de Vries volgt op 16 januari 2017 Ernesto Traulsen op als CFO van Intertrust. De Vries is nu nog financieel directeur van TNT Express.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook