René Hooft Graafland commissaris bij FrieslandCampina

René Hooft Graafland commissaris bij FrieslandCampina

19-12-2014 Op 1 mei 2015 treedt de Heineken CFO, René Hooft Graafland toe tot de raad van commissarissen van FrieslandCampina. Hij vervult de vacature die ontstaat door het vertrek van Henk Scheffers.

Als René Hooft Graafland commissaris wordt bij FrieslandCampina is hij net klaar als CFO bij Heineken. Sinds 2002 is hij lid van de raad van bestuur en CFO van Heineken en vertrekt daar op 23 april. Per 1 januari 2015 is Hooft Graafland tevens commissaris bij Ahold.

Internationale ervaring
Hooft Graafland heeft bij Heineken sinds 1981 een ruime ervaring opgedaan, zowel in Nederland als internationaal. In verschillende managementposities was hij verantwoordelijk voor marketing, brand management, algemeen management en financiën.

 

RvC FrieslandCampina
Eerder is bekend gemaakt dat Angelique Huijben en Frans Keurentjes zijn herbenoemd als bestuursleden van de zuivelcoöperatie FrieslandCampina en dat Sandra Addink-Berendsen is benoemd als lid. Jan Keijsers volgt Jan Uijttewaal op als vicevoorzitter. De herbenoemingen en benoemingen zijn per 16 december.

Lees verder
> Interview met René Hooft Graafland

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook