Steven Clausing voorgedragen als COO BinckBank

Steven Clausing voorgedragen als COO BinckBank

11-09-2015 De Raad van Commissarissen wil Clausing benoemen tot Chief Operating Officer (COO) van BinckBank.

Benoeming in het najaar
Over de voorgenomen benoeming van Steven Clausing als COO van BinckBank zal op een buitengewone vergadering van aandeelhouders in het vierde kwartaal van 2015 worden beslist. Zowel De Nederlandsche Bank als de ondernemingsraad van BinckBank heeft ingestemd met de voorgenomen benoeming. Na deze benoeming zal het bestuur van BinckBank bestaan uit CEO Vincent Germyns, CFRO Evert-Jan Kooistra en COO Steven Clausing.

 

 

Clausing
Steven Clausing begon zijn loopbaan bij de Koninklijke Marine en was vervolgens werkzaam bij ABN Amro en Royal Bank of Scotland. In 2013 startte Clausing bij BinckBank als Hoofd Risk Management. CEO Vincent Germyns laat weten verheugd te zijn met de voorgenomen benoeming. 'Met Steven aan boord van het bestuur kunnen wij focus houden en snelheid maken in het realiseren van onze strategie', aldus Germyns.

 

Interview met Steven Clausing

Rondetafel onboarding met Steven Clausing, Mario van Vliet en John Voppen

Rondetafel onboarding met Steven Clausing, Mario van Vliet en John Voppen

15-03-2018 Voor het eerst besturen: hoe voelt dat? Drie coo’s over hun onboarding, hun leerervaringen en hun eerste 100 dagen. ‘Op dag twee werd ik geconfronteerd met een crisis.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook