André Olijslager treedt af als commissaris Heijmans

André Olijslager treedt af als commissaris Heijmans

03-03-2016 Olijslager zal na afloop van de Algemene vergadering van Aandeelhouders van Heijmans aftreden als president-commissaris.

Aftreden
Na afloop van de Algemene vergadering van Aandeelhouders van 15 april 2016 zal André Olijslager zijn functie als voorzitter van de Raad van Commissarissen van Heijmans neerleggen. Het voorzitterschap van de Raad van Commissarissen zal worden overgenomen door Sjoerd Vollebregt, die sinds 15 april 2015 lid is van de Raad van Commissarissen.

Raad van Commissarissen
André Olijslager is voormalig directievoorzitter van FrieslandCampina en vervult momenteel onder meer commissariaten bij Detailresult Groep en Van Gansewinkel. Olijslager is sinds 2007 commissaris bij Heijmans. Sjoerd Vollebrecht was van 2004 tot 2014  CEO bij Stork en Fokker Technologies. Naast zijn functie bij Heijmans vervult Vollebrecht ook een commissariaat bij TNT Express.

Interview met André Olijslager

Vier (oud-)NVP-voorzitters over het toenemend belang van private equity

Vier (oud-)NVP-voorzitters over het toenemend belang van private equity

27-11-2019 Ernstige onderkapitalisering van het bedrijfsleven na de oliecrisis leidde in 1984 tot de oprichting van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP). In deze rondetafel blikken (oud-)NVP-voorzitters terug op de soms roerige geschiedenis van hun jubilerende vereniging en kijken ze vooruit naar de toekomst van private equity en venture capital in Nederland. ‘De relevantie zal alleen maar toenemen.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook