Engelhardt Robbe stapt over naar Deloitte

Engelhardt Robbe stapt over naar Deloitte

30-03-2016 Op 30 maart 2016 heeft Deloitte bekend gemaakt dat Robbe is benoemd tot Chief Quality Officer.

Chief Quality Officer
Op de Algemene vergadering van Aandeelhouders van Deloitte op 29 maart 2016 is Engelhardt Robbe benoemd tot lid van de Raad van Bestuur en Chief Quality Officer. Robbe zal zijn functie met ingang van 1 juni 2016 bekleden en volgt met deze benoeming Cees de Boer op.

Cees de Boer
Cees de Boer is bijna negen jaar lid geweest van de Raad van Bestuur, waarin hij de rol van CFO/COO bekleedde en het laatste half jaar de positie van CQO ad interim invulde. Deloitte laat weten De Boer te bedankten voor de 'enorme bijdrage' die hij aan de ontwikkeling van het bedrijf heeft geleverd. 'We zijn verheugd te melden dat hij als Consulting partner aan de Deloitte-organisatie verbonden blijft', aldus Deloitte.

Shell en NS
Engelhardt Robbe vervulde vanaf zijn afstuderen in 1979 diverse functies bij Shell en was sinds 2010 CFO bij de Nederlandse Spoorwegen. Eind 2015 maakte de NS bekend dat Robbe zijn functie in het voorjaar van 2016 zou neerleggen.

Raad van Bestuur
President-directeur Peter Bommel laat weten zeer trots te zijn om Robbe als nieuwe CQO te mogen verwelkomen. 'Met Engelhardt's uitgebreide ervaring zet hij zich als lid van de Raad van Bestuur vanzelfsprekend ook in voor de verdere ontwikkeling en realisatie van de Deloitte-strategie over de volle breedte. We zijn er van overtuigd dat we met Engelhardt de beste persoon hebben gevonden om deze positie te vervullen en de Raad van Bestuur te versterken', aldus Bommel.

Lees ook
> Nieuwsbericht over het aantreden van Cees de Boer bij Deloitte als CQO a.i.
> Nieuwsbericht over het aftreden van Engelhardt Robbe bij NS
> Nieuwsbericht over het aantreden van Susi Zijderveld bij NS
> Nieuwsbericht over het aantreden van Roger  van Boxtel bij NS
> Nieuwsbericht over het aftreden van Timo Huges bij NS

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook