Jeroen Kremers commissaris bij Robeco Groep

Jeroen Kremers commissaris bij Robeco Groep

12-02-2014 Jeroen Kremers is benoemd tot lid van de raad van commissarissen van Robeco Groep. Hij is momenteel chief risk officer (CRO) bij Royal Bank of Scotland.

Jeroen Kremers zal in de RvC van Robeco zitting nemen in het Audit & Risk Committee en het Investment Committee. 

Loopbaan Kremers
De CRO van Royal Bank of Scotland werkte onder meer bij ABN Amro (tussen 2009 en 2010 als lid van de raad van bestuur), het ministerie van Financiën en het Internationaal Monetair Fonds. Kremers is nu tevens lid van de RvC van NS en lid van de raad van toezicht van Maastricht University.

 

 

Commissarissen van Robeco
De raad van commissarissen van Robeco bestaat nu naast Kremers uit: Dick Verbeek (voorzitter), Bert Bruggink, Arjen Dorland, Sjoerd Eisma, Makoto Inoue, Yoshihiko Miyauchi en Jan Nooitgedagt. De laatste is voormalig financieel directeur van Aegon en per 1 november 2013 benoemd tot president-commissaris bij SNS Reaal.

Meer over Jeroen Kremers

Jeroen Kremers commissaris bij NIBC

Jeroen Kremers commissaris bij NIBC

06-06-2019 Jeroen Kremers is voorgedragen als commissaris bij NIBC. Over de voordracht wordt gestemd op een extra aandeelhoudersvergadering die op korte termijn zal worden belegd.

Interview met Jeroen Kremers

Multicommissaris Jeroen Kremers wil graag kernachtige informatie

Multicommissaris Jeroen Kremers wil graag kernachtige informatie

21-11-2019 Voor bestuurders is het verleidelijk de voortdurend beschikbare stroom informatie permanent te delen met de raad van commissarissen. Volgens multicommissaris Jeroen Kremers moet het anders. ‘Het heeft meer zin om de juíste informatie te krijgen, voorzien van een beoordeling door de verantwoordelijke functionaris.’ Plus: de rol van de company secretary hierin.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook