Petri Hofsté voorgedragen als commissaris Kas Bank

Petri Hofsté voorgedragen als commissaris Kas Bank

08-10-2014 Kas Bank draagt Petri Hofsté en Peter Borgdorff voor als nieuwe leden van de raad van commissarissen.  

Petri Hofsté (voormalig Group CFO van pensioenbelegger APG) en Peter Borgdorff (directeur van pensioenfonds PFZW) worden bij de aandeelhouders van Kas Bank voorgedragen als nieuwe leden van de raad van commissarissen. Dat maakte de effectendienstverlener op 8 oktober 2014 bekend.

Commissaris BNG
Hofsté was tot november 2013 CFO bij APG. Sinds juni 2013 is zij commissaris bij de BNG Bank. Zij is nu bestuurslid van de Vereniging Hendrick de Keyser. Deze vereniging verwerft en beheert een collectie aan historische gebouwen in Nederland.

 

Voorzitter
Het is de bedoeling dat Borgdorff tevens het voorzitterschap van de RvC op zich neemt. De aandeelhouders van Kas Bank besluiten later dit jaar over de voorgestelde benoemingen tijdens een buitengewone aandeelhoudersvergadering.

Interview met Petri Hofsté

Twee generaties over diversiteit en inclusie

Twee generaties over diversiteit en inclusie

25-05-2022 Hoe kijken twee vrouwen uit verschillende generaties naar de discussie over diversiteit en inclusie? Topcommissaris Petri Hofsté en aankomend topvrouw Rosalien van ’t Foort-Diepeveen over de barrières voor vrouwen en verborgen stereotypen, de noodzaak van nieuw leiderschap en meer vrouwelijke voorzitters als rolmodel en natuurlijk het quotum: ‘Misschien kunnen we het pas in 2050 weer afschaffen.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook