Jolanda Poots-Bijl commissaris bij Blokker Holding

Jolanda Poots-Bijl commissaris bij Blokker Holding

19-02-2014 Ordina-CFO Jolanda Poots-Bijl wordt per 1 maart 2014 lid van de raad van commissarissen bij Blokker Holding. Zij volgt Theo de Kool op.

Jolanda Poots-Bijl vult de vacature in de raad van commissarissen in die is ontstaan door het terugtreden van de Theo de Kool uit de RvC en zijn benoeming als vice-voorzitter in de raad van bestuur van Blokker op 1 november vorig jaar. De Centrale Ondernemingsraad van Blokker heeft positief advies uitgebracht over de benoeming van Poots-Bijl.

Loopbaan Poots-Bijl
Poost-Bijl is sinds 1 april 2013 CFO bij Ordina. Zijn is tevens commissaris bij Gasunie. Daarvoor was zij onder meer werkzaam als CFO bij VolkerWessels en bij Connexxion en als financieel directeur van ProRail.
Poots-Bijl studeerde Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Top-50 Corporate Vrouwen
Als CFO bij Ordina en commissaris bij Gasunie, was Poots-Bijl met 43 jaar de jongste in de Top-50 Corporate Vrouwen 2013.

Versterking RvC
De raad van commississen is blij met de komst van Poots-Bijl. 'Wij zien in Poots-Bijl met haar financiële achtergrond en brede managementervaring een welkome versterking van onze raad van commissarissen.'

Commissarissen Blokker
Met de benoeming van Poots-Bijl bestaat de raad van commissarissen uit: Piet Klaver (voorzitter), Henk Rottinghuis en  Abel Slippens.

Lees verder:
> Discussie met Poots-Bijl: New school commissaris versus toezicht oude stijl

 

 

 

 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook