Robert Jan van de Kraats wordt commissaris bij OCI

Robert Jan van de Kraats wordt commissaris bij OCI

09-12-2013 Robert Jan van de Kraats wordt door OCI voorgedragen als non-executive lid van de board op de aandeelhoudersvergadering in 2014. De exacte datum is niet gepubliceerd.

OCI draagt Robert Jan van de Kraats, de CFO van Randstad, voor als onafhankelijk niet-uitvoerend bestuurslid. Dat maakte het in Amsterdam genoteerde Egyptische bouw- en kunstmestbedrijf bekend.

CEO van OCI
Nassef Sawiris, de CEO van OCI, laat in een persbericht weten verheugd te zijn Van de Kraats te kunnen nomineren. 'Zijn uitgebreide kennis van finance en accounting en bewezen prestaties zullen relevante ervaring aan ons bestuur toevoegen.'

 

Sipko Schat
Eerder al maakte OCI bekend Sipko Schat, in november 2013 gesneuveld op het liborschandaal als lid van de raad van bestuur van Rabobank, en Kees van der Graaf, eerder werkzaam bij Unilever, voor te dragen als niet-uitvoerend bestuurder. Schat en Van der Graaf worden vandaag in de BAVA voorgedragen.

Board of directors
De huidige board of directors bestaat uit Michael Bennett, Arif Naqvi en Jan Ter Wisch als non-executive directors. De executive directors zijn Nassef Sawiris (CEO) en Salman Butt (CFO).

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook