Steelcase Inc.

Hier vindt u informatie over Steelcase Inc. en zijn functionarissen.

  • Het hoofdkantoor van Steelcase Inc. staat in Grand Rapids, Michigan.
  • De Nederlandse kantoren staan in Amsterdam en ’s-Hertogenbosch.
  • Aantal medewerkers: 10.000
  • Steelcase heeft een wereldwijde dekking via een netwerk van kanalen, waaronder meer dan 800 dealers.
  • Steelcase is wereldwijd actief, marktleider en beursgenoteerd.

Over Steelcase

Al meer dan honderd jaar ondersteunt Steelcase Inc. toonaangevende bedrijven wereldwijd bij het creëren van geweldige ervaringen, daar waar het werk gebeurt. De Steelcase-groep, die onder meer de merken Steelcase, Coalesse, Designtex, details, PolyVision en turnstone omvat, biedt een uitgebreid portfolio van meubilair, technologie en diensten gericht op het zo goed mogelijk benutten van het menselijk potentieel en het vergroten van de sociale, economische en ecologische duurzaamheid. 

Ontstaansgeschiedenis
Steelcase is in 1912 opgericht als Metal Office Furniture Company in Grand Rapids, Michigan. De eerste innovatie bestond uit het gepatenteerde productieproces van een onverwoestbare, brandveilige prullenbak. In 1914 een enorme stap voorwaarts. Sindsdien heeft Steelcase tal van innovaties op zijn naam staan op het gebied van kantoormeubilair, werkplekinrichting en duurzaamheid. Een goed voorbeeld van zo’n vernieuwend ontwerp is de Think-stoel, waarmee Steelcase het eerste Cradle-to-Cradle gecertificeerd product vter wereld op de markt bracht.

Interviews Steelcase

'Op dit kantoor vindt iedereen zijn draai'

'Op dit kantoor vindt iedereen zijn draai'

Geef medewerkers de ruimte en laat ze werken waar en wanneer ze willen. Vanuit het hoofdkantoor – compleet met koffiebar ínclusief barista – vertelt country managing director Accenture Nederland Manon van Beek over haar ambities en drijfveren.

Meer Interviews Steelcase

facebook