Diligent Corporation

Hier vindt u informatie over Diligent Corporation en zijn functionarissen.

  • Diligent is in 1998 opgericht in de VS en sinds 2006 actief in Europa
  • Diligent is momenteel actief in meer dan 70 landen
  • Het hoofdkantoor van Diligent is gevestigd in New York
  • Diligent is wereldwijd de meest gebruikte standaard in board portal oplossingen voor RvB, RvC en hoofddirecties.

Over Diligent Corporation

Diligent Corporation maakt met ’s werelds meest gebruikte boardportal de informatievoorziening voor directieteams, RvB en RvC veiliger, sneller, robuuster. Het gebruik van Diligent’s boardportal is intuïtief en eenvoudig voor een brede groep senior belanghebbenden binnen de onderneming.

Diligent is de toonaangevende leverancier van beveiligde corporate governance en collaboration-oplossingen voor boards en senior executives. Meer dan 4.700 klanten in meer dan 70 landen vertrouwen op Diligent om op een veilige en intuïtieve manier toegang te krijgen tot hun meest tijd-kritische en vertrouwelijke informatie, om zo uiteindelijk betere beslissingen te kunnen nemen.

De Diligent Boards oplossing (voorheen Diligent Boardbooks) versnelt en versimpelt de manier waarop er aan boarddocumenten wordt samengewerkt en worden geproduceerd, verspreid en beoordeeld. De toepassing is toegankelijk via iPad, Windows-apparaten en browsers. De oplossing rekent af met de veiligheidsrisico’s die verbonden zijn aan het uitwisselen van boarddocumenten per koerier, e-mail en het delen van bestanden.

Interviews Diligent Corporation

'Je moet volstrekt apolitiek zijn'

'Je moet volstrekt apolitiek zijn'

De afstandelijke en professionele houding hoort bij zijn rol, maar voor Michiel Brandjes, company secretary van Shell, betekent dat zeker niet dat je onzichtbaar moet zijn. ‘Als bestuurssecretaris ben je een belangrijke raadsman. Soms zelfs advocaat van de duivel.’

Meer Interviews Diligent Corporation

facebook