Endemol Shine Nederland B.V.

Hier vindt u informatie over Endemol Shine Nederland B.V. en zijn functionarissen.

  • Hoofdkantoor Endemol: MediArena 2, 1099 CZ Duivendrecht
  • Endemol is opgericht in 1994
  • Endemol heeft belangrijke formats als Big Brother en Wipeout
  • Endemol heeft in 2010 218 nieuwe formats gerealiseerd
  • Endemol produceert elk jaar meer dan 10.000 uur aan content
  • Endemol Sports is het grootste sportentertainmentbureau in Europa

Over Endemol Shine Nederland B.V.

Endemol is opgericht in 1994 door Joop van den Ende en John de Mol. Endemol is een televisieproductiebedrijf en doet alles van de ontwikkeling tot de distributie en fanchisemanagement zelf. Endemol bestaat uit meer dan tachtig bedrijven in 31 landen. Klanten van Endemol zijn onder meer omroepen, licentiehouders en producenten. In 1997 is Endemol van de beurs gehaald en gekocht door Goldman Sachs, Mediaset en Cyrte.

Endemol Sports is het grootste sportentertainmentbureau van Europa en produceert multimediacontent. Van live verslagen tot sportevenementen, documentaires, films en realityprogramma's. Endemol WorldWide Distribution vertegenwoordigt de groep grote internationale shows als Big Brother. De divisie Endemol Worldwide Branding wijdt zich aan de uitbreiding van de holding.

Alle creatieve ideeën worden gedeeld in het wereldwijde netwerk van Endemol Holding BV. In totaal zijn er ongeveer 2300 formats en 24.000 uur aan uitzendingen in de genres entertainment, drama, spelprogramma's etcetera. Endemol heeft bedrijven in onder andere de Verenigde Staten, Spanje, India en Australië.

Organisatiestructuur Endemol

Elke Endemol onderneming heeft zijn eigen directie. De directeuren hiervan beheren hun eigen onderneming en zijn verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen. Daarnaast rapporteren zijn aan de CEO en CFO van Endemol.

Meer Interviews Endemol Shine Nederland B.V.

Toegang tot de database

Board of Directors

facebook