Komen & Gaan

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom van onze corporates.

Wijzigingen executive committee Shell

21-03-2023

Shell maakt bekend dat zowel directeur projecten & technologie Harry Brekelmans als legal director Donny Ching het executive committee verlaten. Hun opvolgers zijn al bekend.

Karen te Boome nieuwe directeur stations ProRail

20-03-2023

ProRail heeft aangekondigd Karen te Boome te benoemen tot nieuwe directeur stations. Ook heeft Wouter van Dijk, de voormalige directeur asset management, na bijna zeven jaar bij ProRail besloten te vertrekken.

Nieuwe ceo FrieslandCampina

17-03-2023

Jan Derck van Karnebeek is benoemd tot nieuwe ceo van FrieslandCampina. Hij zal in dienst treden vanaf 1 juni en vervangt Hein Schumacher die ceo van Unilever wordt en FrieslandCampina per 1 mei zal verlaten.

Tim van der Hagen nieuwe commissaris Gasunie

17-03-2023

De minister van Financiën heeft prof. dr. ir. Tim van der Hagen benoemd tot lid van de raad van commissarissen van Gasunie per 1 april. De benoeming vindt plaats op voordracht van de raad van commissarissen.

Wijziging raad van bestuur Royal HaskoningDHV

17-03-2023

Royal Haskoning maakt wijzigingen bekend in de raad van bestuur. Huidig ceo Erik Oostwegel gaat verder als cco en bestuurslid Marije Hulshof wordt zijn opvolger als ceo. De wijzigingen gaan in per 4 april.

Meer nieuws

Mrt
Feb
Jan
Dec
Nov
Okt
Sep
Aug
Jul
Jun
Mei
Apr

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook