Komen & Gaan

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom van onze corporates.

A.s.r. introduceert management board

08-06-2023

A.s.r. heeft plannen om de bestuursstructuur te wijzigen en introduceert een management board bestaande uit de leden van de raad van bestuur, een chief risk officer, een chief human resources officer, een chief operational officer/cto en een coo leven. Deze board zal effectief worden bij de afronding van de voorgenomen transactie met Aegon en zal het eerder gevormde business executive committee uit 2019 vervangen.

Rob Kiers nieuw lid raad van bestuur ForFarmers

05-06-2023

Op 5 juni is Rob Kiers benoemd als lid van de raad van bestuur van ForFarmers. Dit besluit werd genomen tijdens de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders.

Wijziging raad van bestuur B&S Group

05-06-2023

Na de recente benoeming van Peter van Mierlo als de nieuwe ceo van B&S Group, heeft het bedrijf besloten om wijzigingen aan te brengen in de raad van bestuur.

Joanna Price nieuwe chief corporate affairs officer Heineken

02-06-2023

Stacey Tank, chief transformation and corporate affairs officer, heeft besloten Heineken te verlaten. Vanaf 1 juli zal Joanna Price haar functie als chief corporate affairs officer overnemen.

Nieuwe president-commissaris Intergamma

31-05-2023

Jacques van den Broek is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen van Intergamma, het moederbedrijf van onder andere Gamma en Karwei. Op de algemene ledenvergadering op 24 mei 2023 zijn ook Kiki Stiemer en John Kruijssen als nieuwe commissarissen verwelkomd.

Meer nieuws

Jun
Mei
Apr
Mrt
Feb
Jan
Dec
Nov
Okt
Sep
Aug
Jul

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook