Komen & Gaan

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom van onze corporates.

Joanna Price nieuwe chief corporate affairs officer Heineken

02-06-2023

Stacey Tank, chief transformation and corporate affairs officer, heeft besloten Heineken te verlaten. Vanaf 1 juli zal Joanna Price haar functie als chief corporate affairs officer overnemen.

Nieuwe president-commissaris Intergamma

31-05-2023

Jacques van den Broek is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen van Intergamma, het moederbedrijf van onder andere Gamma en Karwei. Op de algemene ledenvergadering op 24 mei 2023 zijn ook Kiki Stiemer en John Kruijssen als nieuwe commissarissen verwelkomd.

Veranderingen directie Ajax

30-05-2023

Edwin van der Sar heeft zijn functie als algemeen directeur van Ajax neergelegd. De 52-jarige voormalige doelman draagt zijn verantwoordelijkheden over aan zijn mededirectieleden vanaf 1 juni 2023. Jan van Halst is benoemd als lid van de raad van commissarissen van Ajax. Zijn benoeming vond plaats tijdens een buitengewone aandeelhoudersvergadering voor een periode van 3,5 jaar.

Cfo en cdco Unilever vertrekken

30-05-2023

Unilever heeft bekendgemaakt dat Graeme Pitkethly, de chief financial officer, de raad van bestuur heeft geïnformeerd over zijn voornemen te vertrekken eind mei 2024. Daarnaast heeft Conny Braams, de chief digital and commercial officer (cdco) en lid van de Unilever leadership executive (ULE), besloten om Unilever in augustus 2023 te verlaten.

Nieuwe ceo IKEA Nederland

25-05-2023

Met ingang van 1 september wordt Alessandra Zini (1969) benoemd tot ceo en cso van IKEA Nederland. Ze volgt Paul de Jong op, die deze functies gedurende 3,5 jaar heeft bekleed en eerder dit jaar afscheid nam van het Zweedse woonwarenhuis.

Meer nieuws

Jun
Mei
Apr
Mrt
Feb
Jan
Dec
Nov
Okt
Sep
Aug
Jul

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook